Forside

Københavns Håndboldklub blev stiftet i 1925. Det gør os til en af Danmarks ældste håndboldklubber. I dag er det vores mål at være Danmarks bredeste håndboldklub - og den sjoveste klub at være spiller, træner og forældre i.


De sidste par år er vores medlemstal steget markant. Vi er allerede godt på vej mod at blive en bredere, større og mere professionel klub, som er for STORE og SMÅ talenter.


I KH kan alle spillere få plads på deres årgang, og på det niveau der passer til dem. Derfor tilbyder vi alle muligheden for at komme og få nogle prøvetimer uanset om du er erfaren, godt i gang eller nybegynder til håndbold. 


Hos os vil du møde trænere, som ønsker at udvikle talenter, men ligeså vigtig at udvikle et sammenhold og kammeratskab - der deler passionen for håndbolden. Her går vi op i, at det er sjovt at komme til træning. Fordi du både bliver udviklet og udfordret - og bliver en del af et stærkt fællesskab.


Vores målsætning er, at du bliver håndboldspiller for livet hos KH - for sjov, for sportens og for kammeratskabets skyld ...ikke kun for sejren om søndagen.

Hvor skal du spille håndbold i sæson 2024/2025?Piger født i• U17: 2008 + 2007• U19: 2006 + 2005 ?


I Københavns Håndboldklub kan vi tilbyde pigerne 2 seriøse ugentlige træningspas med fuldt tempo og kamp i weekenden. Det er Kasper Hvidt som står i spidsen!Vi træner i Svanemøllehallen og Ryparkhallen på Østerbro, hvor begge haller ligger tæt på S-tog st.Er der plads til håndbold og alt det andet når du fx kommer retur fra efterskole eller er startet på en ungdomsuddannelse?De rammer vil vi gerne skabe i Københavns Håndboldklub! Så kommer du hjem fra efterskole til sommer, eller går på gymnasium/ungdomsuddannelse nu og savner håndbolden, og gerne vil i gang igen, uden det skal fylde hele dit ungdomsliv, så tag kontakt til Kasper

😊

Håndbolden skal være pigernes frirum, og der er plads til afbud pga. skole, fest og arbejde – men der er krav til at pigerne er en del af det forpligtende fællesskab der tager ansvar for et godt træningsmiljø.I klubben er der også forventninger til forældrene.Selvom pigerne er blevet store, forventer vi at forældrene går ind og støtter op om de sociale rammer fx med fællesspisning, klubbens bod, stævner og turer.KONTAKT KASPERMobil: 29 92 15 72Mail: klugehvidt@gmail.comDEL GERNE - TAKAKTIVITETER

Juli
Lør
27
AFLYST: Minitrolle træning
09:00 - 10:00
Hallen på Skolen på Strandboulevarden
MiniTrolle
August
Lør
03
Minitrolde træning
09:00 - 10:00
Hallen på Skolen på Strandboulevarden
MiniTrolle
Man
05
Årets håndboldskole afholdes
09:00 - 15:00
Svanemølle hallen
U9 Piger
Ons
07
U8 mix begyndere (1. gang efter sommerferien)
16:00 - 17:00
SVANEMØLLEHALLEN
U8 Mix
Ons
07
U8 mix letøvede (1. gang efter sommerferien)
17:00 - 18:00
SVANEMØLLEHALLEN
U8 Mix

NYHEDER

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Gallerier

Der er i øjeblikket intet galleri tilgængeligt

Gallerier

Der er i øjeblikket intet galleri tilgængeligt